1r Pati en Família del curs

Tot i que la primavera començarà oficialment el 20 de març, des de la Comissió de Pati de l'AFA ens volem avançar a l'equinocci i proposar-vos el que serà el primer pati en família del curs.


Volem aprofitar aquest meravellós pati que tenim i les hores de sol que des de ja fa uns dies es van allargant cada dia més.

La iniciativa del pati en família va ser un projecte impulsat per alguns pares del curs 2015-16 i que va donar com a fruit l'aprofitament del pati durant algunes de les tardes a partir de març. Aquest projecte, però necessita "patrocinadors" i és que cal fer algunes tasques per tal de poder assegurar el bon funcionament de l'activitat.



Ens calen mans!



Necessitem pares i mares, àvis i àvies, tiets i tietes, que vulguin venir amb els seus infants a gaudir d'aquesta activitat (encara que no sigui tota l'estona) i que vulguin encarregar-se d'alguna de les següents tasques (ben senzilles totes):
- Obrir el pati
- Tancar el pati
- Vigilar la porta de la classe fúcsia
- Vigilar que la reixa del pati quedi tancada
- Treure unes quantes joguines del racó del material
- ...

Si voleu més informació sobre les tasques dels voluntaris aquí us deixem un document que les detalla una mica més.
Totes aquestes tasques es poden anar rellevant si som prou voluntaris, però si no hi ha voluntaris, no es podrà fer l'activitat.
Aquí us deixem amb la normativa de l'activitat del "pati en família" i aquí sota teniu un  petit formulari per si us voleu inscriure a la bossa de voluntaris del pati en família.