Sondeig allargament i bressol d'estiu '18

Ja heu omplert el formulari del sondeig de l'allargament i el bressol d'estiu? Si encara no ho heu fet, us demanem que ho feu en els propers dies, ja que al desembre hem de tenir els resultats aproximats per tal de passar-los a l'empresa organitzadora. 
Us deixem l'enllaç aquí
Encara que no necessiteu el servei, digueu-nos-ho, això ens ajuda amb les estadístiques.
D'altra banda, aprofitem per a resoldre alguns dubtes que hem anat recollint al formulari durant aquests dies:



- Estem valorant diferents empreses, tenint en compte tant les condicions per a les famílies com les condicions per a les educadores, que són la base del bressol d'estiu.
- Pel que fa a les beques, només es bequen les jornades senceres. El curs passat s'havia d'abonar el primer 50% de l'import total i la segona part es cobrava per gir bancari, de manera que si s'havia demanat beca, es pagava només la part proporcional que restava per pagar.
- L'allargament es fa la primera quinzena de juliol, de 15h a 17h (suplint la mancança de classe durant aquest horari en aquesta quinzena) en aquest cas seria del 2 de juliol al 13.
- El bressol d'estiu s'ofereix la segona quinzena de juliol. S'fereix de 9h a 17h amb possibilitat de contractar un servei d'acollida de 8h a 9h si hi ha prou nens. Aquest any seria del 16 al 31 de juliol.
- El preu, no el podem donar encara, ja que no sabem quina empresa agafarem, però els preus orientatius del curs passat van ser de 79€ l'allargament, 155€ dues setmanes de 9 a 12, 250€ dues setmanes de 9 a 15 (amb dinar), 279€ dues setmanes de jornada sencera. També hi havia la possibilitat d'agafar una setmana sola, i sortia a  145€ cada setmana. El servei d'acollida sortia a 25€ la setmana, o 45€ les dues setmanes o a 9€ els esporàdics. Tingueu en compte que aquests preus són orientatius i que aquest any poden pujar força, ja que aquest any l'IMEB ha demanat que totes les empreses han de fer servir la cuina pròpia (fa dos anys que ens porten càtering i que des de l'AFA estem lluitant perquè sigui cuina).
- En principi el bressol d'estiu està enfocat a nens i nenes de l'etapa 0-3, i per tant no es pot inscriure cap nen de fora d'aquesta franja d'edat.