Xerrada: "Joc i materials per a infants de 0 a 3 anys"

 Hola famílies! La Comissió de Cultura us porta la primera xerrada del curs!
"Heu vist les llums dels carrers? Les botigues decorades? El Nadal s'apropa! I segur que més d'un i més d'una ja esteu pensant en els regals per als més petits... Li agradarà? Li farà il·lusió? Serà adequat per a la seva edat?

Per a resoldre aquests dubtes el proper divendres 15 de desembre a les 17h a la SUM de La Filadora, L'Ana i la Sandra, de la coneguda botigueta del barri "El Petit Rusc" ens faran un recull de jocs, joguines i materials per als infants de 0 a 3 anys."

Aquest curs, com a novetat, i donat el poc associacionisme que hi ha a aquestes alçades, farem un cobrament simbòlic d'1€ (d'aquelles xerrades que tinguin un cost per la comissió) a les famílies que no siguin sòcies de l'AFA, i serà totalment gratuïta per a les famílies sòcies de l'AFA.

La xerrada tindrà una durada aproximada d'una hora i després disposareu de 20 minutets per a resoldre dubtes. Per a aquesta xerrada us oferim, com sempre, servei de canguratge, a 3€ per als socis de l'AFA i a 5€ per als no socis. Us demanem que, tant si necessiteu servei de canguratge com si no, us apunteu al formulari per tal de poder habilitar l'espai a la quantitat d'assistents. Moltes gràcies.