Taller: Signar en família

Des de la comissió de cultura us portem un nou taller, adreçat sobre tot a les famílies de la classe de lactants i caminants, però oberta a totes les classes de l'escola.

Es tracta d'un taller de signes per a nadons i serà impartit per "Signar en Família". "Signar en família" és una comunitat de professionals que es dediquen a la difusió de la LSC (Llengua de Signes Catalana) entre nadons i infants.
Els nadons i infants oients poden expressar-se bé amb la parla al voltant dels dos anys però la seva capacitat per reconèixer les coses, anomenar-les i comunicar-se comença molt abans. S'ha vist que els fills de persones sordes que parlen amb signes comencen a comunicar-se amb el seu entorn abans de l'any. Enlloc d'esperar a què puguin parlar de manera que se'ls entengui, signant s'aprofiten les capacitat de què ja disposen per a visualitzar com veuen i descobreixen el món.
El curs d'hora i mitja que 'Signar en família' ens impartirà a la Filadora serà una petita guia introductòria sobre com iniciar-nos a casa amb mares, pares i cuidadors. I també a l'escola, per què no?

Més informació: signarenfamilia.com/preguntes-frequents/

El taller tindrà lloc el proper 20 de febrer a les 17h, té places limitades i està obert a totes les famílies de l'escola. Recordeu que tindran prioritat els socis de l'AFA i que aquest any, els no socis hauran de pagar 1€ per a realitzar activitats que tenen un cost per l'AFA, com aquest taller. Us animem, però, a fer-vos socis de l'AFA per tal d'aprofitar tots els avantatges i d'ajudar a l'AFA a finançar-se per tal de poder seguir fent activitats com aquesta. Us podeu fer socis aquí. Donat que el taller va dirigit sobretot a lactants i caminants, en aquest taller, se'ls donarà prioritat a l'hora d'obtenir plaça.

Aquí teniu el formulari d'inscripció al taller: