Informació sobre les activitats d'estiu '18

Benvolgudes famílies, a l’enllaç adjunt trobareu el dossier informatiu que l’Associació Brot, encarregada enguany de la Campanya d’Estiu (Bressol d’Estiu, Allargaments de Juliol i Setembre), ens va facilitar. Hi trobareu tota la informació sobre els serveis que s’ofereixen, horaris, preus, pagaments i documentació necessària. Tot i això, durant la reunió van sorgir dubtes i volem afegir els següents aclariments:

  • Durant els horaris d’inscripcions del Bressol d’Estiu es podran inscriure les famílies que vulguin Bressol d’Estiu i Allargament. Durant els horaris d’inscripcions a l’Allargament de Juliol només es podran inscriure aquelles famílies que vulguin l’Allargament. Aquest repartiment d’horaris vol evitar llargues cues i agilitzar les inscripcions.
  • Les places del Bressol d’Estiu son limitades: aquest any n’oferim 64. Un 20% d’aquestes places (13) s’ofereixen (que no vol dir que obligatoriament s’ocupin) a altres escoles bressol. No assegurem que tots els infants tinguin plaça, donat que no sabem la demanda total definitiva, (però donades les estadístiques dels darrers cursos, és poc probable que manquin places per als infants de La Filadora). Les places s’atorgaran per ordre d’inscripció. En el cas de l’Allargament, no hi ha límit de places.
  • Tan aviat com estigui disponible, us avisarem via email i whatsapp per a que passeu per l’escola a buscar la documentació, tant per a la inscripció com per a la sol·licitud de beca.
  • L’Associació Brot omplirà la part corresponent a les seves dades al full de sol·licitud de Beca i les famílies haureu d’omplir la resta, entregar-lo a l’ajuntament (OAC, edifici Can Fabra) i portar-ne el comprovant el dia de la inscripció.
  • El dia d’inscripicions haureu d’entregar el full d’inscripció degudament emplenat i el comprovant de pagament: 50% o 100% de l’import en el cas del Bressol d’Estiu, i el 100% per a l’Allargament de Juliol. En el cas d’haver sol·licitat beca, no serà necessari cap pagament previ però sí s’haurà de portar el comprovant de la sol·licitud de beca.
  • L’Associació Brot es compromet, durant la Campanya d’Estiu, a mantenir la normalitat dels infants en l’Escola Bressol. És per això que el servei de cuina serà el mateix que durant el curs i les educadores seran, sempre que sigui possible, les educadores de suport que han estat durant el curs a l’Escola. De la mateixa manera, es respectaran les rutines, el tipus i els espais de joc.
  • Un cop formalitzades les inscripcions, l’Associació Brot us convocarà a una nova reunió on us detallaran la seva Proposta d’Activitats, resoldreu aspectes més pràctics sobre el Bressol i l’Allargament i podreu conèixer alguna de les educadores que hi participaran.

Per a qualsevol altre dubte o aclariment, podeu adreçar-vos a l’Associació Brot: associaciobrot@gmail.com
Telf: 677687451

o bé a l’AFA de l’Escola: afalafiladora@gmail.com

També trobareu més informació a: https://vacances.barcelona.cat